Οι τρόποι πληρωμής των προϊόντων μπορούν να γίνουν με ένα από τα παρακάτω:

Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής πιστωτική/χρεωστική κάρτα και μεταφέρεστε αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας…

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση

Η πληρωμή μπορεί να ολοκληρωθεί με κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης.
Η αποστολή των προϊόντων θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής. Για δική σας διευκόλυνση και ελαχιστοποίηση των χρόνων αποστολής παρακαλούμε στείλτε μας την απόδειξη της κατάθεσης στο email sales@gmail.com μαζί με τον αριθμό της παραγγελίας στο θέμα.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση”.
Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας:

Εθνική

Αρ. Λογ: 47701261795
Iban: GR3101104770000047701261795

Ο δικαιούχος στο λογαριασμό είναι ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Eurobank

Αρ. Λογ: 0026.0233.18.0201652200
Iban: GR9802602330000180201652200

Δικαιούχος ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ως αιτιολογία κατάθεσης βάζετε τον αριθμό της παραγγελίας (που θα σας έρθει με email αμέσως μετά την καταχώριση της παραγγελίας σας) και το ονοματεπώνυμο σας όπως το έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία σας. Σε περίπτωση που πραγματοποιείτε την πληρωμή μέσω τρίτης τράπεζας και όχι από την ίδια τράπεζα την επιβάρυνση εμβάσματος σε άλλη τράπεζα την χρεώνεστε εσείς. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να αναστείλει την αποστολή της παραγγελίας σας εαν η χρέωση των εξόδων εμβάσματος γίνει στον παραλήπτη των χρημάτων και μέχρι καταβολής αυτών στον τραπεζικό λογαριασμό.
Με την ολοκλήρωση της πληρωμής και για δική σας διευκόλυνση παρακαλούμε αποστείλετε μας την απόδειξη της συναλλαγής με email με τον αριθμό της παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας στο θέμα.

Πληρωμή μέσω PayPal

Με την επιλογή πληρωμής μέσω PayPal μπορείτε να ολοκληρώσετε εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σας μέσω του online συστήματος της PayPal

Αν οι τρόποι πληρωμής του καταστήματος δεν σας εξυπηρετούν ή αν έχετε επιπλέον απορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Η πληρωμή με αντικαταβολή είναι εφικτή και έχει κόστος 1,50€. Σε περίπτωση που δεν παραληφθεί η παραγγελία σας και είναι μέσω αντικαταβολής το lacasabio.gr έχει το δικαίωμα να θέσει τον χρήστη σε “μαύρη λίστα” και να μην εξυπηρετήσει σε περίπτωση μελλοντικής παραγγελίας. Αν η υπαιτιότητα είναι της μεταφορικής εταιρείας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

-5% έκπτωση,
ειδικά για εσένα

Γράψου για να λάβεις έκπτωση -5% και να ενημερώνεσαι για τα πιο πρόσφατα προϊόντα και τις προσφορές μας!
Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.